Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.89
5 stars: Exceptional
9 pareri

Invertor multiproces monofazat, sudare MIG MAG MMA Lift

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12990 lei Lei
Brand
Esab
Cod produs
0700300989
Out Of stock
Descriere
Invertor multiproces monofazat, Sudare MIG MAG / MMA / Lift TIG, ESAB ESAB Rebel EMP 235ic, Invertor multiproces monofazat Sudare MIG MAG / MMA / Lift TIG, Curent sudare: 250 A

Alimentare: 230 V Rebel EMP 235ic este realmente un echipament de sudura multiproces

performante excelente in sudarea MIG/MAG, TIG si MMA.

Afisaj cu panou TFT, multilingv si extrem de usor de utilizat, care prezinta listele pieselor de schimb si ghidurile de setare a parametrilor pentru toate procesele de sudare.

Portabilitate inegalabila cantareste doar 28,6 kg si are un cadru cu 4 manere din teava, putand functiona la tensiune de alimentare duala (120/230 V c.a.).
Puterea de a performacapabil sa utilizeze orice sarma avand diametrul cuprins intre 0,6 -1,0 mm, precum si sarma tubulara cu miez de flux (diametru maxim 1,2 mm) din bobine de 200 si300 mm.
Performante maxime in sudarea manuala MMA cu electrozi de pana la 4 mm si performante excelente in sudarea Lift TIG, cu reglarea timpului de pre/ post gaz si reglarea pantei ascendenta/descendenta a curentului de sudare.
Tehnologies MIG
functie inovatoaresmart-MIG care monitorizeaza in mod dinamic caracteristicile arcului, adaptandu-le la tehnica dvs. de sudare si rezultand un arc constant, stabil.

Setati diametrul sarmei, materialul si grosimea tablei-sunteti pregatit pentru sudare!

Doua racorduri de admisie gaz(unul pentru MIG si altul pentru TIG), ambele pot fi conectate simultan.

Electroventil incorporat pentru gaz, montat in partea frontala a aparatului TIG, eliminand necesitatea unui ventil (robinet) manual pe pistoletul TIG.

Pachetul contine: Sursa de putere cu cablu de alimentare (3 m) si stecher pistolet MXLTM 270 (3 m) kit de cabluri: sudare si masa (3 m), furtun cu cupla rapida pentru gaz (4,5 m) role de avans duze de contact

Garantie 3 ani

Service autorizat in garantie si post-garantie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura