Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.88
5 stars: Exceptional
8 pareri

Extractor injectoare FSI si TDI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

588 lei Lei
Brand
BGS.
Cod produs
BGS-68345
Out Of stock
Descriere
Extractor de injectoare FSI si TDI montate pe VW , Audi , Seat , Skoda motoare cu injectie directa si motoare pompe duze

Extractorul de injectoare FSI si TDI este un instrument care este utilizat pentru a indeparta injectoarele de combustibil de pe motoarele Volkswagen, Audi, Seat si Skoda care sunt echipate cu sisteme de injectie directa sau sisteme de injectie cu pompe duze. Extractorul este format dintr-o serie de instrumente care sunt concepute pentru a se potrivi in diferite tipuri de injectoare de combustibil. Extractorul este utilizat pentru a indeparta injectoarele de combustibil de pe motor fara a deteriora injectoarele sau motorul.

Extractorul de injectoare FSI si TDI este un instrument important pentru orice mecanic care lucreaza la motoarele Volkswagen, Audi, Seat si Skoda care sunt echipate cu sisteme de injectie directa sau sisteme de injectie cu pompe duze. Extractorul poate salva mecanicul timp si bani, deoarece impiedica deteriorarea injectoarelor de combustibil sau a motorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura