Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.88
5 stars: Exceptional
8 pareri

Kit pentru spalare circuit AC cu freon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
Oksys
Cod produs
OS-ACC-EASYFLUSH
Out Of stock
Descriere
Un kit pentru spalare circuit AC cu freon este un instrument care poate fi folosit pentru a curata sistemul de aer conditionat al masinii. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea performantei sistemului de aer conditionat si la prelungirea duratei de viata a acestuia.

Kiturile pentru spalare circuit AC cu freon sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele. Unele kituri sunt concepute pentru a fi folosite de catre mecanicii profesionisti, in timp ce altele pot fi folosite de catre proprietarii de masini.

Pentru a folosi un kit pentru spalare circuit AC cu freon, va trebui sa evacuati sistemul de aer conditionat al masinii. Dupa aceasta, veti putea introduce lichidul de curatare in sistem. Lichidul de curatare va ajuta la indepartarea murdariei, prafului si a altor impuritati din sistem.

Dupa ce lichidul de curatare a fost introdus in sistem, va trebui sa il lasati sa actioneze timp de cateva minute. Dupa aceasta, veti putea evacua din nou sistemul de aer conditionat si sa il incarcati cu freon.

Utilizarea unui kit pentru spalare circuit AC cu freon poate ajuta la imbunatatirea performantei sistemului de aer conditionat si la prelungirea duratei de viata a acestuia. Cu toate acestea, este important sa va asigurati ca utilizati un kit de calitate si ca urmariti instructiunile cu atentie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura