Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.86
5 stars: Exceptional
7 pareri

Set de freze pentru curatat orificiul la bujii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

430 lei Lei
Brand
Sel Tech
Cod produs
TH-9465
Out Of stock
Descriere
Un set de freze pentru curatat orificiul la bujiile incandescente este un instrument care poate fi folosit pentru a indeparta depunerile de carbon din orificiile bujiilor incandescente. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea performantei motorului si la prelungirea duratei de viata a bujiilor incandescente.

Seturile de freze pentru curatat orificiul la bujiile incandescente sunt disponibile in diferite dimensiuni si tipuri. Unele seturi includ doar cateva freze, in timp ce altele includ o varietate de freze cu dimensiuni diferite. Tipul de freza pe care il alegeti va depinde de dimensiunea bujiilor incandescente pe care le aveti.

Pentru a folosi un set de freze pentru curatat orificiul la bujiile incandescente, trebuie sa indepartati mai intai bujiile incandescente din motor. Apoi, trebuie sa introduceti freza in orificiul bujiei incandescente si sa o rotiti pana cand depunerile de carbon sunt indepartate. Este important sa folositi o presiune usoara, deoarece puteti deteriora bujia incandescenta daca aplicati prea multa presiune.

Dupa ce depunerile de carbon au fost indepartate, trebuie sa stergeti orificiul bujiei incandescente cu o bucata de hartie abraziva. Apoi, puteti reintroduce bujia incandescenta in motor si o puteti strange la loc.

Utilizarea unui set de freze pentru curatat orificiul la bujiile incandescente este o modalitate usoara si eficienta de a imbunatati performantele motorului si de a prelungi durata de viata a bujiilor incandescente.

trusa cu set de freze pentru curatat orificiul bujiilor incandescente M8 , M10 si M12

-set de freze cu dispozitiv de ghidare axial pentru curatarea orificiilor de la bujiile incandescente de calamina.

-dimensiuni freze: M8 , M10 , M12 .

-dimensiuni ghidaje: M8 x 1.0 mm , M10 x 1.0 mm , M10 x 1.25 mm , M12 x 1.25 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura