Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.88
5 stars: Exceptional
8 pareri

Statie aer conditionat Ecos 302 pentru freon 1234yf

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12790 lei Lei
Brand
Oksys
Cod produs
OS-SCE302H
Out Of stock
Descriere
Statie aer conditionat Ecos 302 pentru agent frigoprific 1234yf,

Statie pentru aer conditionat 1234yf full automat pentru diagnoza , mentenanta , testare scurgeri cu azot si spalarea circuitului de aer conditionat
Statie pentru aer conditionat full automat cu Meniu in limba ROMANA pentru diagnoza , mentenanta , testare scurgeri cu azot si spalarea circuitului de aer conditionat . Modelul ECOS 302H a fost conceputa pentru noul agent frigorific 1234yf care se regaseste pe majoritatea autovehiculelor de generatie noua.

La ECOS 302H avem un sistem modern cu aplicatie pentru telefonul mobil care se descarca din Magazin Play (OKSYGEN) , aceasta aplicatie ne ajuta sa vedem toate informatiile in timp real pe telefonul mobil, sa trimitem informatiile unei incarcari pe e-mail si sa actualizam baza de date a statiei direct din aplicatie. VEZI VIDEO DE MAI JOS Meniu de lucru prietenos care cuprinde o baza de date cu toate modelele de autoturisme , furgonete , masini de teren si camioane uzuale aflate pe piata din Romania , actualizarea fiind gratuita.

Aparatul se poate utiliza atat in mod automat , nesupravegheat de catre un tehnician , cat si in mod manual prin setarea timpilor de executie a diferitelor etape . Aparatul dispune de un compresor puternic , ceea ce permite incarcarea rapida a circuitului , precum si cu o banda de incalzire a rezervorului intern de freon.

Statia ECOS302 a fost conceputa pentru sistemele AC care utilizeaza agent frigorific 1234yf. Echipamentul controleaza automat recuperarea , reciclarea si reincarcarea pentru ulei , agent refrigerant si substanta de contrast UV fara sa aiba nevoie de interventia operatorului . Echipamentul este echipat cu o baza de date integrata furnizand date necesare despre cantitatea de agent refrigerant , cantitatea de ulei necesara sistemului de A/C si tipul de ulei pentru fiecare model de autovehicul . Controlul temperaturii rezervorului de agent refrigerant ( freon ). Poate fi folosit la autovehiculele cu propu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura