Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.86
5 stars: Exceptional
7 pareri

Pistol capsator inclinat cuie 16 GA M18

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3810 lei Lei
Brand
Milwaukee.
Cod produs
4933478092
Out Of stock
Descriere
Pistol capsator inclinat pentru cuie 16 GA M18, Milwaukee

PRET REDUS !

Capsator inclinat cu acumulator, cu motor FUEL, ce poate utiliza cuie tip 16GA cu lungimea cuprinsa intre 32 mm si 64 mm; Putere excelenta pentru a bate complet cuiele in suprafete din lemn de esenta tare. Tehnologia "Ready to Fire" elimina timpul de incarcare intre fiecare tragere. Fara cartuse cu gaz si fara a necesita curatare, proiectat sa asigure durabilitate si fiabilitate celor mai exigenti utilizatori, cu foarte putina intretinere. Gaura mica, dimensiunea exacta a capului cuiului lasand un finisaj neted.

Diferitele atasamentele permit utilizatorului sa obtina cea mai buna finisare, indiferent de aplicatie. Suportul cu suprafata mica de contact permite utilizatorului unghiuri de lucru mai ascutite. Reglare rapida si usoara, fara chei, a adancimii, pentru a va asigura ca sunt ingropate cuiele. Functia Dry-Fire opreste automat scula atunci cand nu mai sunt cuie in magazie. Trage pana la 1200 de cuie la o singura incarcare a acumulatorului 2.0 Ah REDLITHIUM. Acces rapid si indepartare usoara a blocajelor. LED pentru iluminarea suprafetei de lucru pentru o mai buna pozitionare a cuielor.

Integreaza trei tehnologii exclusive MILWAUKEE
- motorul fara perii POWERSTATE, acumulatorul REDLITHIUM si sistemul inteligent REDLINK PLUS
- ce ofera performanta superioara, durabilitate si autonomie pe santier. Sistem de acumulatori flexibil: masina poate fi utilizata cu orice tip de acumulator din gama de 18V, Milwaukee M18 Se livreaza: cu doi acumulatori M18B2 de 18V cu 2 ah, incarcator rapid M12-18FC, in cutie de transport HD.

Caracteristici
Valori Tip acumulator:Li-Ion; Tensiune acumulator:18 V; Capacitate acumulator:2 Ah; Unghiul de inclinare:20 Diametrul cuielor:1,6 mm; Lungimea cuielor:32 mm 64 mm; Capacitatea magaziei de cuie:110 buc; Greutate cu acumulator
Trimite mesaj
Din Gura in Gura