Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.86
5 stars: Exceptional
7 pareri

Tester auto Mahle TechPro Smart

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11030 lei Lei
Brand
Mahle
Cod produs
MAHLE TechPRO SMART
Out Of stock
Descriere
Tester auto Mahle TechPro Smart

Atentie! Pentru a functiona dispozitivul necesita conectarea la un computer, tableta sau smartphone - cu Windows10, iOS sau Android9 cu comunicare BlueTooth si / sau USB. Este un tester auto avansat, multifunctional conceput pentru masini si autoutilitare. Cu sediul in Germnia Grupul MAHLE este lider global in industria auto pe segmentul de piese originale, producand componente auto pentru motoare dar si sisteme de racire, climatizare, pentru aproape toate marcile din lume. Cu o vasta experienta in domeniul echipamentelor de diagnosticare a permis vanzarea a peste 50 de mii de unitati in intreaga lume.

TechPRO SMART prezinta starea defectiunilor recunoscute la toate controlerele dupa aproximativ 7 secunde de la conectare. Este de aproape 10 ori mai rapid decat alte testere auto.

TechPRO SMART recunoaste automat vehiculele mai noi fara implicarea utilizatorilor care ofera o comunicare rapida si fara probleme, Baza de date TechPRO SMART acopera peste 90% din vehiculele de pe piata UE si ofera diagnosticare avansata pentru aproape toate sistemele de vehicule. In baza codurilor de eroare citite, sugereaza proceduri de testare adecvate, instructiuni de reparare pas cu pas, impreuna cu graficele lizibile adecvate si imaginile circuitelor.

Datorita acestui lucru, foarte usor si rapid puteti determina cauza unei erori aparute si sa inlaturati defectul real. De asemenea, TechPRO SMART ofera optiunea de a rescrie codurile si de a adapta actuatoarele. Datorita capacitatii de a lucra in modul PassThru, permite comunicarea interferentei in totalitate cu vehiculul. Componentele vehiculelor sunt afisate pe ecran sub forma unui arbore, in sectiuni, ale sistemului de tractiune, caroserie, sasiu si sisteme auxiliare. Fiecare ramura este extinsa in sub-categorii, unde sunt prezentate toate circuitele si comunicar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura