Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.91
5 stars: Exceptional
11 pareri

Tester pentru pompe si injectoare Common Rail

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5619 lei Lei
Brand
Delta Tech
Cod produs
DT-ZCR-4PRO
Out Of stock
Descriere
Tester pentru pompe si injectoare Common Rail

Set de doua simulatoare pentru sistemele de injectie Common Rail pentru verificarea pompelor de inalta presiune si a injectoarelor Common Rail , se livreaza cu MANUAL IN LIMBA ROMANA

Produsul este compus din doua simulatoate de semnal:TCR-4 Tester pentru pompe de inalta presiune Common Rail si ICR-4 Simulator pentru semnal injectoare Common Rail cu ajutorul carora putem transforma un banc pentru pompe de injectie traditional intr-un banc modern cu care putem verifica toate tipurile de pompe de inalta presiune Common Rail si toate tipurile de injectoare Common Rail electromagnetice si piezoelectrice .

TCR-3S Tester pentru pompe de injectie Common Rail poate fi folosit si la verificarea pompei direct pe autoturism fara a fi demontata .

Aparatul detine doua iesiri de semnal cu care poate comanda cele doua electrovalve (electrovalva de inalta presiune si electrovalva de debit montata pe pompele de generatie mai noua) si o intrare de semnal pentru senzorul de inalta presiune.

Aparatul detine mai multe functii de testare cum ar fi:

1.Functia senzorului de inalta presiune

- Aceasta functie va permite sa introduceti presiunea maxima de lucru (Pmax) a senzorului de inalta presiune , care este utilizat intr-o masina testata.

2.Functia de testare a continuitati circuitelor

Dupa selectarea acestei functii , verificati continuitatea urmatoarele circuite:

- senzorul de presiune

- circuitul electrovalva 1

- circuitul electrovalva 2

aceasta verificare este necesara pentru rezultatele corecte la testarea propriu-zisa.

3.Functia testul de pompa permite citirea valorii curente a senzorului de presiune , controlul a doua valve regulatoare de presiune si obtinerea de parametri necesari in functii parametri aditionali .

Aceasta functie detine si functii aditionale cum ar fii:

- functia pulsare presiune o valoare maxima
Trimite mesaj
Din Gura in Gura